Krūts suns: dzīvesveids un fotogrāfijas

Ziņas un sabiedrība

Krūmu suns, kura foto jau ir agrāktu, ārkārtīgi noslēpumains dzīvnieks. Viņa stāsts sākās ļoti neparasti. Kad zinātnieki līdz šim laikam atrada nezināma zvēra paliekas, viņi, protams, nolēma, ka tie ir izdzēstās būtnes kauli, un viņi to sauca par "ala suni".

krūmājiem
Kāds bija zooloģistu pārsteigums, kadDienvidamerikas tropu mežos tika atrasts viens un tas pats ala suns, kas Zemes virsotnē tika atzīmēts kā pazudis. Stealth dēļ šis dzīvnieks vienkārši nenāca pie cilvēku acīm. Izmērs krūmājis suns atgādina parasto lapsu, kas ir tikai masīvāka. Zoologiem ir ļoti grūti mācīties šo zvēru, taču zinātnei joprojām ir zināms kaut kas par viņa dzīvesveidu. Tas tiks apspriests šajā rakstā.

Apraksts

Krūmājamā suņa ķermenis ir iegarens, kompaktsar labi attīstītiem muskuļiem. Paws ir relatīvi īss, stiprs. Pateicoties tā ekstremitātēm, zvērs var darboties ļoti ātri. Aste ir īsa, labi laupīta, bet tālu prom no lieliskas skaistas asas lapsas.

Vidēja lieluma vadītājs, smags, ar trūcīgu īsu purnu. Ausis ir ļoti maza, skaista, nedaudz noapaļota. Acis ir mandeļu formas, maza izmēra, tumšas, zem krāsas.

Kārtis ir gludas, pieskāriens ir stīvs. Kažokādu krāsa ir tumši brūnā krāsā ar rūsu nokrāsu.

Apgabals

Savvaļā krūms suns izvēlasvieta, kur ir iespēja paslēpt un paslēpties no ienaidniekiem. Šīs radības dzīvo mežos, pampās un krūmu krūmājos, un tos var atrast arī purvā.

Krāsains suns, kura izplatība ietilpst diezgan plašā teritorijā, aizvien ir retāk sastopams. Platība ir Dienvidamerikas ziemeļu daļa no Bolīvijas un Brazīlijas uz Panamu.

Krūts suns: dzīvesveids

Cave suns attiecas uz audzēkņiem. Visu savu dzīvi viņa pavada grupā. Naktīs suņi gulēt burās, un no rīta vai vakarā tie medīti. Lidojumu vada alfa vīrietis. Plēsīgajā ģimenē dalībnieki atpazīst viens otru smaku. Ja jums ir nepieciešams izkliedēt biežāk nekā meži, tie atbalsojas, izdodot zvēri.

krūmu suns izplatījies
Viņu teritorija ir maza, bet drosmīga unnoteicošie plēsēji ir marķēti ar smaržīgām atzīmēm. Raugoties no briesmām, krūms suns sarīvo un klinšas. Viņa drosmīgi aizstāv savu teritoriju, uzbrūk ienaidniekam, cenšoties tūliņ paķert savu kaklu.

Barošanās ar šīm drosmīgajām dvēselēm visbiežāk ir mazagrauzēji. Mīļākais ēdiens - jūrascūciņas, agouti, iepakojumi. Ja suņi medīt iepakojumā, viņi spēj tikt galā ar kapibaru, nandu un pat ar jaunu briežu. Papildus dzīvnieku izcelsmes pārtikai viņi ar prieku priecājas par augu augļiem, kas atrodas uz zemes.

Kaut arī šie ala plēsēji nepatīk būtuzmanības uzmanības lokā, nepārtraukti slēpjas no cilvēkiem, joprojām ir iespējams tos sagrābt. Vietējie pat izmantoja mazu zobu dzīvnieku izmantošanu medībās. Zooloģiskajos dārzos tie slikti iesakņojas, nepatīk slēgta telpa. Tomēr, tāpat kā jebkura cita brīvību mīlošā būtne.

Pavairošana

Divreiz gadā sievietes no krūmājušā suņa ir gatavasapaugļošanai. Drudzis ilgst apmēram 13-15 dienas. Par to, ka viņa sāka pārošanās sezonu, sieviete paziņo tēviņiem ar marķēm ar īpašu smaržu. Parasti tā apsēžas koku tās teritorijā ar urīnu.

krūmu suns interesanti fakti

Caveman izšķilās apmēram 63-66 mazuļidienas. Galvenais metiens ir dzimis rudenī. Pirms dzemdībām nākamā māte izrauj burvību sev un viņas pēcnācējiem. Vienā pakaiši ir no 4 līdz 6 bērniem. Tie barojas ar pienu sešus mēnešus, bet pēc četriem mēnešiem viņi sāk ēd ēst, ko vīrietis ir darījis. Interesanti, ka kucēnus sargā un pasargā ne tikai tēvs un māte. Šajā paketē piedalās arī citi iepakojuma dalībnieki.

Bērni dzīvo kopā ar vecākiem uz pusotru gadu, pēc tam atstāj tos, bet ne visos gadījumos. Dažreiz jaunākā paaudze paliek ģimenē jau ilgu laiku, tāpēc suņu iepakojumā ir dažāda vecuma mazuļi.

Putnu suns: interesanti fakti

Jo vairāk dzīvniekus slēpjas, jo vairāk mēs esamEs gribu uzzināt par tiem. Krūmāji ir diezgan savdabīgi dzīvnieki, viņi zina daudz interesantu lietu. Viņi ir lieliski peldētāji, viņi sevi apliecina kā prasmīgi ūdenslīdēji.

Sazinoties savā starpā, izmantojiet plašu skaņu spektru: riešanu, gaili, ņiršanu.

Šīs sugas pārstāvji, kuri atrodas Lincoln Zoo, veiksmīgi praktizē medību prasmes žurkām, pelēm un pat baložiem.

Salds suns ir vecs angļu vārds, kas izklausās kā "medību ala šaka".

Medību laikā, kas ir lieliski peldētāji, suņi tiek ievadīti ūdenī, kur tos gaidījuši citi iepakojuma dalībnieki. Tādējādi viņiem ir vieglāk nogalināt upuri.

Ziedputekšņi nekad nesaskaras ar plēsīgo sugu izplatīšanos un labprāt to dalās savā starpā.

Krēsla suns foto
Dabā ir daudz interesantu un neparastadzīvās būtnes. Sarkanais suns radīja vispārēju interesi par to, kas tika uzskatīts par izzušu. Galu galā tas ir labi, ka zinātnieki ir kļūdījušies, un šie ātri dzīvnieki dzīvo uz mūsu planētas.