Putnu degunradzis

Izglītība:

Nogurumi (Bucerotidae ģimene) ietvermani piecdesmit septiņas sugas. Šo dzīvnieku zinātniskais nosaukums ir grieķu izcelsmes un ir burtiski tulkots kā "vērša rags". Šī putnu suga ir izplatīta Dienvidaustrumu Āzijas teritorijā, Āfrikā, Indijas un Klusā okeāna salās. Visu indivīdu dzīvesveids ir vienāds. Tomēr saskaņā ar citiem kritērijiem šī ģimene nodrošina pietiekami plašu putnu klasifikāciju.

Viņi darbojas dabiskajās dobumos. Izplatīti blīvos mežos, starp augstiem kokiem, uz kuriem viņi pavada būtisku laika daļu.

Viņu vārds tika dota dzīvniekiem, jo ​​ir lielsGarais knābis, kas ir strauji nolaists uz leju, un tajā ir liela izaugsme pie pamatnes. Dažādi dažādu formu pārstāvji. Gandrīz katram degunradzim ir tik izaugsme. Izņēmumi ir Toki ģints pārstāvji.

Bloka kniedes malās ir neregulāras formaspakāpieni. Neskatoties uz ievērojamo lielumu, tas ir ļoti viegli. Tas ir saistīts ar to, ka tā iekšpusē, kā arī iekšpusē kaulu, tur ir liels pneimatiskā telpa. Bet šajā gadījumā, starp dzīvniekiem pastāv arī izņēmumi. Tātad, shlemoklyuvogo Hornbill sekas no kaula ir līdzīgs blīvu struktūru. Šajā sakarā masu galvaskausa šiem indivīdiem ir aptuveni vienpadsmit procenti no ķermeņa svara.

Izauguma funkcija nav pilnībā izprotama. Pēc zinātnieku domām, tas palīdz uzturēt lielus knābjus, kā arī pastiprināt balsi sieviešu piesaistīšanas laikā.

Nosaukumi var sasniegt 1,2metrs. Mazākais ģimenes pārstāvis ir mazs strāva, kura izmērs ir aptuveni trīsdesmit centimetru. Putnu svars svārstās no sešdesmit gramiem līdz vienpadsmit kilogramiem. Tomēr biežāk ir lieli, kropli indivīdi.

Ģimenes locekļiem raksturīga pārejapirksti uz kājām. Pusi no galvenā falanksa garuma pievieno trešais un otrais pirksts, bet ceturtais un trešais - 2/3 no falangas. Šajā gadījumā izņēmums ir sugas, kas iegūtas no ragavas vainagu dzimtas. Viņu pirksti vispār nemāc kopā.

Nosaukumā ir ļoti spēcīgi kakla muskuļi. Viņiem ir nepieciešams turēt galvu un tik lielu knābiņu. Jāatzīmē, ka galva (attiecībā pret ķermeni) ir maza izmēra. Putnu kakls un astes ir gari, diezgan lieli spārni, plaši un spēcīgi, ievērojami noapaļoti. Paraugu kājas ir ļoti īsas.

Reti putni izdara ilgu lidojumu. Kopā ar to viņi spēj pārvarēt diezgan lielus attālumus. Lidojuma laikā putni rada īpašu troksni, kas ir līdzīgs tuvojošā vilciena skaņai. Tas ir saistīts ar faktu, ka gaisa spraugas starp lidojuma spalvām ir atvērtas. Lidojot, gaiss brīvi iziet cauri spārniem, tādējādi parādās raksturīga vibrējoša skaņa.

Daudzi ģimenes locekļi ir baltā, melnā, brūnā vai pelēkā krāsā. Kukulis, atšķirībā no ķermeņa krāsas, var būt ļoti spilgts.

Vīriešu moltenis, kā likums, sākas lietus sezonā. Olu inkubācijas laikā sievietēm tiek nomainītas spārnu un astes plūmes, kuru izkaide ilgst ļoti ilgu laiku.

Vīrieši parasti izskatās lielāki. Dažām sugām ir raksturīgs seksuālā dimorfizmas izpausme krāsojumā. Šajā gadījumā, piemēram, melnās rūnas putnās atšķirība starp sievietēm un vīriešiem ir knābja krāsa un izmērs. Kaut Mindanao krustotām kalao vīriešiem un sievietēm atšķiras sīpolu krāsa.

Reino putni ir pietiekami skaļi. Gandrīz visām sugām ir raksturīga atkārtošanās, it īpaši ligzdošanas laikā, asu un nedzirdīgu, divu zilbi vai vienpusēja skaņa. Viņi var kliegt lidojumā vai brīdī, kad satrauc. Ja putns tiek ievainots vai nozvejots, tas sāk kliegt nepārtraukti un ļoti skaļi.